Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

23. 9. 2021 19:57

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 718 kJ / 2 562 kcal
Bílkoviny138,19 g
Tuky195,74 g
Vláknina18,63 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,74 g
Sacharidy53,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

24. 9. 2021 16:36

hospodyne: Díky, dobrý nápad, skúsim niekedy aj ja s hlávkovým kelom. Díky za tip. ;-)

hospodyne

24. 9. 2021 14:02

:-Kpekla jsem ze spařené hlávkové kapusty a hojně zasypala slaninou i po povrchu. Pochutnali jsme si:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, kapusta růžičková, slanina uzená, kmín drcený, vejce, smetana, česnek, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X1Mg