Tatarák z roštěnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2019 11:12
Je to moc dobré - ančovičky, kapary a parmezán dochutí dostatečně, ale nepřerazí chuť masa. Autor promine, focení jídla není moje silná stránka, ale aspoň má recept fotečku.
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
28. 1. 2019 09:40
casino: No nebudu se to s vámi hádat, ne neměl jsem namysli to co tady zveřejňujete. V piemontském tataráku se parmezán promíchává s masem. Já jsem tento recept poprvé jedl od šéfkuchaře Davida Šaška a, byli jsme u něj na školení. Nechci Vás nějak urazit, ale opravdu se tu nebudu hádat s nějakým internetovým kuchařem, který si myslí že zná všechny recepty světa a když si myslí, že se to tak nedělá, tak se to tak prostě nedělá, ale to se pletete. Akorát já si do toho tataráku přidávám ještě dijonskou hořčici, protože mám rád její chuť a do tohoto receptu se mi hodí.
28. 1. 2019 09:25
Dominik22: "...do tataráku"
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
28. 1. 2019 09:06
casino: Ančovičky nepřehluší tolik chuť masa a ano parmezán do tataráku. Tenhle tatarák je na způsob Piemotského tataráku z Itálie. On totiž pro vaše udivení neexistuje jen jeden recept na tatarák. A druhu tataráku je několik například: Belgický, Asijský atd.
28. 1. 2019 08:48
Dominik22:
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
28. 1. 2019 08:16
Eja57: Já mám právě na tataráku rád, když je cítit chuť masa., nemám rád, když je to maso přehlušené třeba kečupem, worchestrovkou apod.
27. 1. 2019 20:14
Eja57: Vajíčko tam není?
27. 1. 2019 19:59
Hned bych si dala Očekávám spíš negativní reakce, protože je zažitý trochu jiný "tatarák". Ale opravdu dobré maso toho moc nepotřebuje....( Asi nejlepší co jsem kdysi jedla - jen maso, sůl, pepř, olivový olej a HODNĚ nasekané petrželky..)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak namíchat tatarský biftek? Projděte si správný postup v 5 krocích
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: tatarák s parmazanem recepty tatarak z rostenky tatarak z nízkého roštence tatarák s dijonskou hořčicí roštěnec tatarák belgický tatarák recept tatarák s parmazánem tatarák s kapary a parmazanem tatarák na asijský způsob tatarák na asijský belgicky tatarak tatarák s dižonskou bez kaparů tatarsky biftek z roštěnec tatarak s olivový olej tatarak z roštěnec tatarák s dijonskou hořticí tatarský biftek z roštěnky asijský tatarák tatarák s s parmazánem recept na tatarák
Suroviny: roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
8 názorů