Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie229 kJ /
55 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky0,75 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky. Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán. Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme. Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.

Zveřejněno 5. 4. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Z30

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Z30

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami

Suroviny:
pstruh, batáty, fazolky zelené, máslo, koření, saturejka, paprika sušená sladká, kmín mletý, sůl, olej

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu