Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.
Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán.
Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme.
Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Moje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 11 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 15 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 41 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 48 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami
Suroviny:
pstruh,
batáty,
fazolky zelené,
máslo,
koření,
saturejka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)