Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.
Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán.
Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme.
Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Moje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 22 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 5 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 7 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 8 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 8 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 9 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 10 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami
Suroviny:
pstruh,
batáty,
fazolky zelené,
máslo,
koření,
saturejka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.