Grilovaný pstruh v alobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Moje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 5 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 13 minutami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 50 minutami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 5 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 5 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pstruh v alobalu,
grilovaný pstruh v alobalu,
pstruh na grilu v alobalu,
grilovaný pstruh,
jak sa péče pstruh,
pstruh grilovaný,
pstruh škrábat šupiny,
skrabat pstruha?,
škrabat pstruha,
šupiny pstruha,
škrábat šupiny u pstruha?,
pstruh škrábat šupiny ?,
ma pstruh supiny?,
pstruh recept v alobalu,
pstruzi v alobalu,
supiny u pstruha,
pstruh alobal recept,
recepty na grilované pstruhy,
pstruh se škrabe,
škrábe se pstruh?
Suroviny:
pstruh,
máslo,
česnek,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
koření na ryby,
slanina anglická,
alobal
Komentáře (14)
Proto taky nekomentuji, proč na tak skvělou rybu jako je pstruh kromě citronu a česneku( a anglické slaniny) dávat koření na ryby....
Vezměme to od Adama
Nejen ortodoxní židé již tisíciletí mohou podle košer stravy konzumovat toliko ryby, které mají ŠUPINY, ploutve a jež se rozmnožují jikrami...
No a protože existuje hafo receptů se pstruhem na židovský způsob, pak podle výše uvedeného je pstruh se ffší pravděpodobností ryba mající šupiny, že
A řadí se mezi lososovité...
Ale nicméně i tak pstruhy ( není jen jeden) neškrábu a nikdy mne to ani nenapadlo, křupavá kůže a jemné maso uvnitř...