Lečo s vepřovým masem

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hodina 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hodina 2 názory

Suroviny 4 porce

1 kg vepřového masa
1 sklenice zeleninového leča
1 cibule
kari, zázvor
sůl, pepř
masox
jíška
worchesterová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a dáme zpěnit na rozpálený olej. Mezitím maso očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme. Zasypeme kari kořením, nastrouháme trochu zázvoru a necháme smažit.

  2. Po změknutí masa na pánvi přidáme zeleninové lečo a podlijeme sklenicí vody. Přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a přidáme trochu worchesterové omáčky. Zakryjeme poklicí a necháme dusit do změknutí zeleniny v leču.

  3. Po změknutí zahustíme jíškou a podáváme s rýží.

Komentáře k receptu Lečo s vepřovým masem

Tématické fráze: maso na leču vepřové maso na lecu vepřové maso s lečem lečo s masem maso s lečem vepřové maso v na leču lečo s vepřovým masem omáčka s lečem omáčka z leča lečo pod maso čína s lečem vepřové na leču lečo z vepřového masa omáčka s maso s lečem čína z leca omáčka že zeleninového leca vepřové na lečo leco d masem maso a zeleninove leco vepřove s lečem