Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oškrábeme a vaříme cca 5-8 minut. Po této době slijeme a necháme chvíli stranou.
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Zveřejněno 31. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Moje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Nejnovější recepty
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 21 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 54 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 2 hodinami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 hodinami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
pork luncheon meat-recepty,
zapečený lanšmít,
zapečené brambory s lančmítem,
recepty z lančmítu,
luncheon meat recepty,
recepty z luncheon meat,
luncheon s bramborem
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
pepř,
cibulka jarní,
rajče cherry,
bazalka čerstvá,
luncheon meat konzerva
Komentáře (1)