Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,56 g |
Tuky | 64,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Moje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
st3la před 6 minutami
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 13 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 20 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 21 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove rizky,
bezlepkovy obal řízek,
vepřový řízek,
vepřový řízek recept bez mouky,
bezlepkove recepty na smažení,
vepr rizek obalovani,
bezlepkive řízek,
bezlepkovy rizek bez mouky,
bezlepkové obalení řízků,
obalovany veprovy řízek recept,
obalování řízků pro bezlepkové,
vepřový řízek na na pánvi,
rizek s maizena,
vepřový řízek recepty,
obalování řízků bezlepkové,
rizky v bezlepkove strouhance,
bezlepkový obal na řízky,
v jaké mouce obalit rizek bezlepkové,
bezlebkove rizek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
škrob kukuřičný,
mléko plnotučné,
olej rostlinný
Komentáře (5)
Krkovici ke smažení si nechávám ukrojit přímo z kusu masa co nejtenčí - pod 10mm to stejně nedokážou...
Maso pak naklepávám spíše symbolicky...
Vejce jsem ničím neředil...
Obalil podle rcp...
bohynovka: máte recht - na foto to vypadá divně, ale především co se barvy týká...
Já smažívám při určitém stupni "na oko" - když má řízek barvu, tak je hotový
Tady to tak nešlo - obal byl při smažení dlóóóuho víceméně BÍLÝ
Jedno se tomuto rcp upřít nedá: obal byl chrumkavější než běžný trojobal!
No, pokud nevadí, že na mase moc nedržel a při krájení soust vyloženě odpadával...
Největším překvapením pro mě bylo, že se to při smažení skoro nelepilo na pánev