Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,37 g |
Tuky | 68,35 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Moje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 16 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 19 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 1 hodinou
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
selska omeleta z brambor,
omeleta z brambor,
selská amoleta,
omeleta s brambory,
syrova brambora,
štava z brambor,
syrová šťáva z brambor,
omeleta,
selská omeleta,
jídla z brambor,
omelety z brambor,
selské brambory recept,
omeleta s bramborami,
omelety francouské,
omeleta ze strouhaných brambor,
omoleta z brambor,
bramborová omeleta ze syrových brambor,
zamražování brambor,
selská omoleta,
syrové brambory
Suroviny:
brambory,
máslo,
vejce,
cibule,
šunka,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (5)