Sváteční nepravý losos
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 250 kJ / 2 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,09 g |
Tuky | 209,45 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 49,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme do mísy žloutky, rozpuštěné máslo, mléko, citronovou šťávu, hořčici a trochu sladké papriky.
Krok 2: Promícháme a postavíme do hrnce s horkou vodou (vodní lázeň) a šleháme na plotně do zhoustnutí.
Krok 3: Pak přidáme želatinu, rajský protlak, sůl a uvařené rybí maso. Vše promícháme, narovnáme do rybí formy (vypláchnuté studenou vodou) a dáme do ledničky. Připravujeme den předem.
Krok 4: Množství želatiny neuvádím, je třeba postupovat podle návodu na sáčku (na jaké množství surovin je želatina určena (Samozřejmě se nejedná o dortovou želatinu.).
Zveřejněno 18. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční nepravý losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOMk
Moje poznámka
Sváteční nepravý losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOMk
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 11 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 18 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 8 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 11 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 11 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 12 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 12 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 13 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 14 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 17 hodinami
Suroviny:
žloutek,
máslo,
mléko,
šťáva citronová,
hořčice,
paprika sušená sladká,
želatina,
protlak rajčatový,
sůl,
maso
Komentáře (4)
Edit.:
No, jsem trošku OT, tak mažu
Promiňte