Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 865 kJ / 3 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 308,74 g |
Tuky | 167,09 g |
Vláknina | 89,84 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 192,13 g |
Postup přípravy
Hlídáme, aby se maso nezačalo rozpadávat. Nakonec přidáme majoránku a dosolíme dle své chuti.
Vypneme a 5-6 hodin čekáme, až se to proleží. Čerstvý je také jedlý, ale koření vejde do masa, až po 5-6 hodinách. Krok 3: Dobře prohřejeme a podáváme s čerstvým chlebem, nebo kynutým knedlíkem. Dozdobíme natí z čerstvé cibulky nakrájené velice najemno.
Zveřejněno 7. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Moje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 13 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
misak2 před 1 minutou
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 50 minutami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 2 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 2 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 5 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 7 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 14 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 14 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 16 hodinami
Tématické fráze:
srnčí guláš
Suroviny:
kost,
sádlo,
cibule,
paprika,
feferonka,
paprika čerstvá zelená,
voda,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
majoránka,
česnek,
sůl
Komentáře (1)