Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme, nakrájíme na malé čtvrtky nebo hranolky. Na plech dáme pečící papír a pomažeme ho olivovým olejem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
Krok 2: Na plech dáme propláchnuté brambory a osolíme je. Česnek rozmačkáme, nasekáme nožem a spolu s rozmarýnem promícháme s bramborami. Zakápneme olivovým olejem a promícháme.
Krok 3: Pečeme cca 40 minut dozlatova a změknutí brambor. Během pečení promícháme.
Zveřejněno 4. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambůrky z trouby s rozmarýnem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3ZK
Moje poznámka
Brambůrky z trouby s rozmarýnem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3ZK
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
sůl,
česnek,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (1)