Hospodský zelný salát s cibulkou

Klona Kuchařka: Klona

Doba přípravy: 30 minut 8 porcí Saláty 0 názorů

Suroviny

500 g hlávkového bílého zelí
50 ml oleje
2-3 PL cukru moučky
1-2 PL octa
sůl dle chuti
1 menší bílá cibule
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zelí tence nakrouháme, spaříme 1 litrem vroucí vody v hrnci (zalijeme vroucí vodou a necháme v hrnci cca 5 minut). Potom v cedníku propláchneme studenou vodou. Necháme řádně okapat a dáme do mísy.

  2. Přidáme cukr, olej, ocet, sůl a cibulku nadrobno nakrájenou. Promícháme a promačkáme, nejlépe rukou. Dáme vychladit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hospodský zelný salát s cibulkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zelný hospodský salát

Zapomněl/a jsem heslo