Rybízová zmrzlina
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 931 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla v jedné starší kuchařce.
Použila jsem hustou šťávu, kterou si zavařuji v malých skleničkách. V sezoně se použije čerstvé ovoce, které se propasíruje.
Cukru si každý dá dle potřeby.
Kdo nemá zmrzlinovač, tak se směs vlije do nižší plastové nádoby, vloží do mrazničky a zhruba co 45-60 minut se promíchává vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 16:31
9. 7. 2023 15:35
9. 7. 2023 13:52
13. 4. 2020 15:34
12. 4. 2020 13:46
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 18 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby na grilu: Poradíme, jaké bylinky a marinády jsou nejlepší a jak postupovat
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: rybizova zmrzlina
Suroviny: voda, cukr krupice, pudink vanilkový, skořice, protlak, pomeranče
Rybízová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKvB
5 názorů