Smetanové žampiony s medvědím česnekem
Suroviny
Porce: cca 3
Nutriční hodnoty
Energie | 6 625 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,55 g |
Tuky | 144,62 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 34,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud chceme pokrm bezmasý, místo špeku použijeme na osmažení cibule máslo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: žampióny, špek uzený, cibule, mouka hladká, vývar, smetana ke šlehání, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý
Smetanové žampiony s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvOG
0 názorů