Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qEK
Moje poznámka
Smetanové zapékané mističky s kozím sýrem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qEK
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
poirotka před 11 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 11 minutami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 23 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 26 minutami
Kuřecí špízy
Vevik před 1 hodinou
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 2 hodinami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 13 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 14 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 14 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 15 hodinami
Tématické fráze:
brambory zapečené s kozím sýrem,
smetanové brambory s tymiánem,
recepty s kozím sýrem,
chutovky s kozím sýrem,
zapecena řepa s kozim syrem,
zapeceny kozi syr s brusinkami,
smetana na zapékání,
zapečené kuře s kozim syrem,
sýrové zapečené mističky,
jak se zapéká smetana,
pzapecene chutovky v mistickach,
recepty zapečené se smetanou obrázky,
zapečená červená řepa s kozím sýrem,
zapečené mističky,
zapečená mistička se sýrem,
zapečené bagety s červenou řepou a kozím sýrem,
zapečené brusinky se sýrem,
recepty na zapekací mističky,
smetanová omáčka na zapékání,
jednoducha zapecena misticka
Suroviny:
chléb toustový,
sýr kozí,
smetana ke šlehání,
brusinky,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (19)