Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hanácké bóček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

30. 4. 2010 10:05

Suroviny

Porce: 5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 231 kJ / 3 401 kcal
Bílkoviny178,33 g
Tuky298,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,33 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

(c) Evosheek

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

20. 4. 2011 19:11

Tak to je bomba:yes::yes::yes: Tvarůžky miluji a vepřový bůček jakbysmet :-!:-!:-! Takže dvojí potěšení:yes::yes::yes: Jen je nějak problém sehnat ty pravé z Loštic :-((

Eliza Eliza

19. 9. 2010 18:53

Ještě bych chtěla podotknout, že ačkoli syrečky vytekly do omáčky, nebylo nic nepříjemně cítit - a to mi syrečky chutnají, ale za syrova smrdí... Dokladem je i to, že u nás dopoledne byli manželovi rodiče a maminka syrečky nejen nejí, ale nemůže ani cítit. U nás jí nic nesmrdělo...;-):yes:, říkala, že nic nepříjemného necítí.:-)
Takže se opravdu nebojte. Smažené na pánvi smrdí, jen když praskne trojobal a vytečou...:-/;-)

Colombo65 Colombo65

19. 9. 2010 12:04

Fotka recept pozvedne na 100% - luxusní jídlo a luxusní foto = super bašta ;-);-);-)

Eliza Eliza

19. 9. 2010 12:00

Dnes jsem upekla k obědu, i když tedy z prorostlé krkovičky. Je to moc dobré, to se rozumí :-p, jen pivo jsem měla nějaké dost hořké (Zlatopramen), tak jsem omáčku trochu dosladila a přidala česnek a jalovec. Syrečky vytekly skoro úplně (nedělala jsem kapsu, jen jsem plátek spíchla, tak co bych čekala, že...:-8), ale o to byla lepší omáčka...;-):yes:
Posílám bod a obrázky. :-)

MaruskaB MaruskaB

30. 8. 2010 22:01

Zelí, bůček, pivo a tvargle...správné vesnické jídlo jak má být!! :-D Už se těším na vaření a samozřejmě dávám bod :)

petrzelka

30. 4. 2010 19:58

Ježiši,to musí být dobrota:-p,bodík letí:yes:

jahoda jahoda

30. 4. 2010 18:58

Někteří jste na velkým omylu, že si myslíte, že tepelná úprava tvarůžek, či syrečků "smrdí" a zaneřádí tak místnost:-D Buď jste je nedělali, nebo máte nóbl nosánek. Daleko větší pastvu udělá mléko, které neuhlídáte při ohřívání a uteče Vám z hrnku, nebo brambory, připálené k hrnci:-*. To se mi často stává, proto říkám Zlaté tvarůžky, to je aspoň vůně:yes:;-);-);-)

Ivana Ch

30. 4. 2010 12:12

No může to být fakt dobé, ale já bych to nedělala.Jednou náš syn sebral kamarády a jeli na chatu. Tam si udělali smažené tvarůžky, prý je dělali venku. Já tam přijela za týden a ten puch mě vyfackoval ven.

Iljusa Iljusa

30. 4. 2010 11:57

Tak já bych si dala :yes: Ale :-! Bůček nesmím ;-( a rodina mi nechce tvarůžky :-( Tak máš alespoň ode mne bodík ;-):-K

Paprika Paprika

30. 4. 2010 11:49

Co je se syrečkama, to má u nás 1* :-D;-) Syrečkama už jsem plnila kde co, ale bůček ještě ne. :yes::yes:

srettka

30. 4. 2010 10:53

No panečko, recept jak véplatne řemen;-)..."Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu! a pak zdrhnem, neb po dobu pečení zhynó smradem vše, co se v blízkém okruhu vyskytne. To jsou báječné recepty:yes:, ale ještě by to chtělo něco, co potom zneutralizuje ten holomócké smrádek, které nende vyhnat z kuchyňó:-D

magdalenka magdalenka

30. 4. 2010 10:29

Nádhera! +

Jikotka Jikotka

30. 4. 2010 10:22

Evosheek,vítej...ten recept vyzkouším,zdá se fajnový...:-p:-p:-O:-D

Bibinka Bibinka

30. 4. 2010 10:10

Evosheek, především tě vítám mezi náší Topáckou rodinu a přeju ti, aby se ti s náma líbilo;-)
Jako křest, takovej úžasnej recept(alespoň pro mne), šmankote masíčko spolu s tvarůžkama, tak to je bomba:yes: Dávám ti 1. boda a kdyby jich šlo víc, dám jich tam co by se vešlo:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hanácká bašta hanácký bůček hanacky biftek hanácká bašta recept připálené maso hanacke maso hanácká omáčka vesnický plátek vepřový bůček s tvaruzky recept.hanacka.basta boček plněny spenatem vepřová pečeně hanácká boek recepty hanácké recepty bůček za syrova hanačka panenka hanácké maso recepty vepřový bůček za syrova zlaty tvaruzek peceny bocek

Suroviny: bůček, sýr tvarůžky kulaté, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, kmín celý, pivo světlé

TopRecepty.cz

Hanácké bóček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj3z