Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme maso, sůl, nasekané bylinky s hořčicí a posekanou cibulkou. Vypracujeme silnější placičky, které jemně obalíme v polentě.
Krok 2: Na rozpálené teflonové pánvi BEZ oleje z obou stran osmažíme placky, které se mohou podávat s bramborami, pečivem, zeleninou či samotné dle vlastního výběru.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní bylinkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3Al
Moje poznámka
Dietní bylinkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3Al
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 49 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 54 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
cibulka jarní,
hořčice sušená,
sůl,
mouka pohanková
Komentáře (11)
No, "odborník" bude zarytě mlčet, neb o jiné než polentě kukuřičné doposud neslyšel, že
casino: Takže čo poradí odborník?
https://obiloviny.heureka.cz/foodish-pohankova-pol...
Ale jinak souhlas - hezký recept....