Srbská vepřová směs
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,43 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.
Krok 2: Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a necháme dusit 45 minut, až bude maso měkké.
Krok 3: Přidáme žampiony, sterilované papriky, pórek, rajský protlak, sójovou omáčku. Vše smícháme dohromady a necháme 15 minut provařit.
Krok 4: Podáváme s rýží či bramborami.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbská vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGrM
Moje poznámka
Srbská vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGrM
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 7 minutami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 22 minutami
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 28 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 3 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 5 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 5 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 17 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 19 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
kapie sterilovaná,
žampiony sterilované,
pórek,
cibule,
omáčka sojová,
sůl,
olej,
pepř mletý,
Komentáře (3)
Já bych to nechala být, vařit to jistě nebudu....ale vycvičujeme tady Chefko jak má loupat rajčata ....měřme stejným metrem....