Srbská vepřová směs
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,43 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.
Krok 2: Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a necháme dusit 45 minut, až bude maso měkké.
Krok 3: Přidáme žampiony, sterilované papriky, pórek, rajský protlak, sójovou omáčku. Vše smícháme dohromady a necháme 15 minut provařit.
Krok 4: Podáváme s rýží či bramborami.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbská vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGrM
Moje poznámka
Srbská vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGrM
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
kapie sterilovaná,
žampiony sterilované,
pórek,
cibule,
omáčka sojová,
sůl,
olej,
pepř mletý,
Komentáře (3)
Já bych to nechala být, vařit to jistě nebudu....ale vycvičujeme tady Chefko jak má loupat rajčata ....měřme stejným metrem....