Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z pánve s vepřovým masem

Toto jídlo u nás zdomácnělo v trochu jiné podobě než v rodné Itálii a díky tomu, že je chuťově dobré, lehce stravitelné a vhodné i pro děti je velmi oblíbené. Navíc je jednoduché na přípravu a zvládne ho i naprostý začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 4. 2023 13:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 689 kJ / 1 838 kcal
Bílkoviny90,68 g
Tuky56,17 g
Vláknina10,95 g
Cholesterol 182 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy218,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

24. 4. 2023 17:19

:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sádlo, cibule, krkovice vepřová, sůl, pepř, paprika sušená uzená, paprika, hrášek, rýže, víno bílé, vývar masový, sýr strouhaný, petrželka

TopRecepty.cz

Rizoto z pánve s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r1vY