Kuřecí roládky a bramborový fondant

RubyRom Kuchařka: RubyRom

2 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

2 kuřecí prsa
sůl
pepř
dijonská hořčice
6 plátků debrecínky
olej a máslo
Bramborový fondant:
brambory
sůl
máslo
česnek
rozmarýn
vývar
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Prsa rozkrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a na každý plátek masa dáme 3 plátky debrecínky. Pevně stočíme a opečeme na oleji s máslem.

  2. Brambory oloupeme, nakrájíme na stejně velké kostičky, osolíme. V kastrole rozpustíme máslo, přidáme rozmarýn a celé stroužky česneku a kostičky brambor. Opečeme dozlatova, zalijeme vývarem a povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí roládky a bramborový fondant

K receptu nejsou žádné komentáře.