Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. .
Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Moje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 11 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 11 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 12 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 6 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 9 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 10 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 12 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 13 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 13 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 13 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 14 hodinami
Suroviny:
cuketa,
pórek,
česnek,
brambory,
vývar kuřecí,
máslo,
pepř,
lučina,
chléb,
sýr
Komentáře (4)