Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. .
Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Moje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 46 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Suroviny:
cuketa,
pórek,
česnek,
brambory,
vývar kuřecí,
máslo,
pepř,
lučina,
chléb,
sýr
Komentáře (4)