Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. .
Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Moje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Suroviny:
cuketa,
pórek,
česnek,
brambory,
vývar kuřecí,
máslo,
pepř,
lučina,
chléb,
sýr
Komentáře (3)