Cuketový krém s Lučinou

MAKE-FOOD Kuchařka: MAKE-FOOD

Polévky 3 názory

Suroviny

1 středně velká cuketa
1 pórek
1 stroužek česneku
2 brambory
kuřecí vývar
lžíce másla
sůl a pepř
1 kostka Lučiny
opečené chlebové krutony
sýr na posyp
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. .

  2. Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cuketový krém s Lučinou