Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,24 g |
Tuky | 111,81 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 91,07 g |
Postup přípravy
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 22. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Moje poznámka
Vinná klobása pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LBW
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 10 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 52 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 2 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 3 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 4 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 4 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 4 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
pórek,
kapustičky,
paprika čerstvá oranžová,
žampióny,
brambory,
víno červené,
sůl,
pepř,
tymián,
olej olivový,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)