Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,19 g |
Tuky | 70,29 g |
Vláknina | 44,80 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 118,37 g |
Postup přípravy
Premiešame. Krok 3: Pridáme oregano, strúhanku, nadrobno nakrájanú cibuľu a soľ. Premiešame. Krok 4: Nakoniec vmiešame na malé kocôčky narezané údené mäso. Krok 5: Zmes dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C cca 30 minút. Krok 6: Necháme trocha prechladnúť a potom krájame na porcie. Podávame so zeleninou.
Zveřejněno 4. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójový nákyp s oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bkqo
Moje poznámka
Sójový nákyp s oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bkqo
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 23 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 1 hodinou
Jablková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 1 hodinou
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 2 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 2 hodinami
Broskvový kompot
Sbotka před 3 hodinami
Suroviny:
soja,
mléko,
vývar,
vejce,
olej,
cibule,
maso uzené,
koření oregáno,
strouhanka,
sůl
Komentáře (3)