Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,19 g |
Tuky | 70,29 g |
Vláknina | 44,80 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 118,37 g |
Postup přípravy
Premiešame. Krok 3: Pridáme oregano, strúhanku, nadrobno nakrájanú cibuľu a soľ. Premiešame. Krok 4: Nakoniec vmiešame na malé kocôčky narezané údené mäso. Krok 5: Zmes dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180°C cca 30 minút. Krok 6: Necháme trocha prechladnúť a potom krájame na porcie. Podávame so zeleninou.
Zveřejněno 4. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójový nákyp s oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bkqo
Moje poznámka
Sójový nákyp s oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bkqo
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Suroviny:
soja,
mléko,
vývar,
vejce,
olej,
cibule,
maso uzené,
koření oregáno,
strouhanka,
sůl
Komentáře (2)