Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety ze špaldové mouky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2021 18:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie68 kJ / 16 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,25 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy1,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 1. 2021 10:54

migro: :-) hlavně, že se to vysvětlilo:yes: Díky za opravu.

migro migro

19. 1. 2021 09:28

já to popletla omlouvám , se peču hodně z Pernerky ze špaldy a to mě popletlo,žitná mouka je též Pernerka tak semi to pomíchalo , nevím jak se mi to mohlo stát ;-( , v receptu jsem to již opravila

magdalenka magdalenka

18. 1. 2021 20:57

migro: Špalda je predsa druh pšenice.

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 1. 2021 20:47

migro: v surovinach mate uvedeno - špaldová žitná mouka. To ale neni mozne, spaldova a zitna jsou dva rozdilne druhy mouk. Ted zas pisete celozrnna...tak jaka tedy:-?

migro migro

18. 1. 2021 18:42

cathleen: Pernerka žitná celozrnná hladká

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 1. 2021 18:36

Špaldová žitná mouka:-? Jaká to je:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, droždí instantní, sůl, voda, olej slunečnicový, mouka celozrnná, voda, droždí instantní

TopRecepty.cz

Bagety ze špaldové mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qyN7