Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s grahamovou moukou

Grahamové bagety jsou hned na první pohled jiné. Byť je grahamová pouze část použité mouky, jsou bagety poměrně dost tmavé, mají lehce tečkovanou střídu. Celozrnnou grahamovou mouku poznáte v těstě příjemně i na chuti baget, je chuťově zajímavá, plnější.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 25 min - bez doby kynutí

65 min (40 min příprava + 25 min tepelná úprava, - bez doby kynutí)

19. 3. 2024 09:43

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 259 kJ / 1 974 kcal
Bílkoviny50,03 g
Tuky62,63 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy295,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

20. 3. 2024 12:44

Marie Svarcova: ...a ještě navíc - je zdravá ;-) Děkuji za pochvalu :-*

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 3. 2024 12:26

:-)<3:yes::yes: Mám ráda grahamovou mouku do pečiva, má lehce oříškovou chuť a je ideální k namazání nebo třeba k polévce. nebo guláši apod. :-K Skvělé, že je tady recept

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka grahamová, sůl, jogurt bílý, olej, cukr, voda

TopRecepty.cz

Bagety s grahamovou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYQv