Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sice jsem zařadila do Předkrmů, ale u nás dnes bylo jako plnohodnotná večeře...ta mrška je fakt sytá :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

vitkova

24. 6. 2015 21:13

Díky za super rece:-K
pt

misza

6. 11. 2012 19:39

Krásný recept a ty fotky:-* :yes: koukám, že jsem už hodnotila dříve. Musím odzkoušet. Ukládám;-)

isindy

6. 11. 2012 19:38

Eliza: díky :-) takový oběd by mi úplně stačil :-p

Eliza

6. 11. 2012 19:18

My si uzeného lososa užíváme na světlé bagetce s vrstvou másla, posypaného zasolenou cibulkou, pokapaného pár kapkami citrónu a ozdobeného křupavým salátem a čerstvým koprem. Posílám fotku a samozřejmý bod pro výše uvedený recept.:-p:yes:

isindy

28. 10. 2010 15:04

Romane, máš pravdu ;-) dobrý uzený losos je veliká dobrota....:-p ale musí být opravdu kvalitní...;-)

Roman_cz

28. 10. 2010 14:11

Výborná delikatesa :) jen je docela důležitá surovina ! Protože ten uzený losos - to není jen tak.. Je v nich obrovský rozdíl ! Asi úplně nejlepší jsem jedl v takovým hnědým obalu myslím bohemia nebo fjord tak nějak se to jmenovalo .Myslím , že mi někdo říkal , že to snad i tam udí.Ještě teď se mi sbíhají sliny :)

Lusi

24. 7. 2010 13:42

Drobek-myslíš Philadelphia cheese?:-p

isindy

24. 7. 2010 09:39

Yanull - on v poslední době systém povýšil na moučník všechna vložená jídla :-8...už jsem si toho všimla - i ta uzená vařená žebra nebo pečené ocásky, vše s konvičkou a čajem...:-8 asi písnu adminům, kde soudruzi z NDR udělali chybu :-O;-)

Jani, já myslím, že ano :yes:

Drobku, díky za tip, tentokrát byl večer ve znamení Co dům dal - a žervé nedal..ale máš pravdu, představa žervé s koprem a lososem zní lákavě, zkusím příště (už proto, že podle kořenů jsem sice hooooodně naředěná, ale přesto Židovka;-))

Drobek

24. 7. 2010 00:27

Já bych to zkusil radši s cream cheese, neboli po Česku s krémovým sýrem, čili s žervé. Ty kuličky v cottege cheese k tomu nepatří. S krémovým sýrem je to nádherný židovský pokrm, tradičně na bagels (nahraďte houskou).

lemarti

23. 7. 2010 21:37

Hm,tak už nevím co dodat snad jen bodík-nádhera:yes:

JanaDorazinova

23. 7. 2010 20:46

Ivi, to je super recept. Mi by se to líbilo i z matjesů, co?:-p:yes:

yanull

23. 7. 2010 20:45

Ivuš, samozřejmě dobrůtka za 10. bodík :-p:-p a jak se tak dívám, tak systém ji ještě dokonce povýšil na moučník a navíc k ní konvičku s beruškami doporučil. ;-):-D:-D

Anna Kocikova

23. 7. 2010 19:36

Holka:-Oty opravdu sypeš nápady na dobré jídlo snad z rukávu;-)Fotky nádherné a přímo vybízejí k usednutí a konzumaci:-K+1:yes:

misza

23. 7. 2010 19:31

Krásné:-O:-p:yes:

aranosi

23. 7. 2010 19:26

Lososek je výborný:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzený losos uzeny losos recepty recepty z uzeného lososa uzený losos recept uzený losos plátky recepty recepty uzeny losos uzeny losos platky recept recept uzený losos uzený losos plátky losos uzený předkrm z uzeného lososa uzeny losos předkrm plátky uzeného lososa recept z uzeného lososa luxusni predkrmy servirovani uzeneho lososa předkrm uzený losos losos uzený recept z uzeneho lososa nejlepší recepty uzený losos

Suroviny: losos uzený, sýr cottage, kopr, olej olivový, citron, sůl

TopRecepty.cz

Uzený losos s Cottage a zálivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pzw6