Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 211 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,22 g |
Tuky | 41,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 896 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 657,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr s tukem našlehat, postupně přidávat žloutky s vodou. Potom mouku s práškem do pečiva a sníh ze čtyř bílků.
Krok 2: Mezitím si uvaříme pudinky s 3/4 litrem mléka.
Krok 3: Umíchané těsto dáme na plech s peč. papírem a hned ho pocákáme horkým pudinkem a posypeme rybízem.
Krok 4: Dáme upéct asi na 180°C na 30 minut.
Krok 5: Po upečení, hned na horký koláč rozprostřeme zakysané smetany a posypeme skořicovým cukrem.
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Elina buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY2y
Moje poznámka
Elina buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY2y
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 1 hodinou
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 9 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 12 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 12 hodinami
Tématické fráze:
buchta s rybízem,
buchta z cerveneho rybizu,
buchta s červenym rybízem,
cerveny rybiz buchta,
buchta z červený rybíz,
buchta s rybízem a zakysanou smetanou,
kefírová buchta se zakysanou smetanou,
rybízová buchta s pudinkem,
peřinková buchta se zakysanou smetanou,
rybízová buchta se zakysanou smetanou,
skořicová buchta,
bratislavská buchta,
buchta z bílého rybízu,
řezy s pudinkem a zakysanou smetanou,
buchta s bílým rybízem,
skoricova buchta se zakysanou smetanou,
buchty z červeného rybízu,
červený rybíz buchtu,
buchta s červeného rybízu,
kefírová buchta na hrnky
Suroviny:
cukr krupice,
mouka polohrubá,
tuk hera,
žloutek,
voda,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink,
smetana zakysaná,
cukr skořice,
rybíz červený
Komentáře (4)