Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dědova dršťková polévka

Dršťkovou polévku buď milujete, nebo nenávidíte. Tato tradiční česká polévka má specifickou chuť, je značně hustá, neboť je zahuštěná především dršťkami, voní po koření, česneku a majoránce.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

6. 9. 2023 14:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 259 kJ / 1 257 kcal
Bílkoviny91,49 g
Tuky56,36 g
Vláknina22,61 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,92 g
Sacharidy88,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

7. 1. 2024 17:01

Evellinka: Moc děkuji, máme jí moc rádi.:-K:-K:-K

Evellinka

7. 1. 2024 09:36

Výborná. Hned byla pryč🤣

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dršťky, ramínka vepřová uzená, mrkev, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, majoránka, pepř mletý, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, masox

TopRecepty.cz

Dědova dršťková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/823n5