Tofu jako treščí játra

tejaja Kuchařka: tejaja

Sýry 12 názorů

Suroviny

250 g zeleninové Tofu
1 cibule
1 kostka čerstvého droždí
2 prolisované stroužky česneku
1,5-2 dl oleje
sojová omáčka paprika
majoránka (nemusí být)
mletá červená paprika
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji popražíme najemno pokrájanú cibuľu, pridáme droždie a ďalej za stáleho miešania pražíme.

  2. Keď začne droždie voňať, primiešame na hrubé rezance nastrúhané tofu.

  3. Ochutíme sójovou omáčkou, prelisovaným cesnakom, mletou paprikou a majoránkou.
    Podávame so zeleninou a chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tofu jako treščí játra

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Vašku, nemáš zlé skúsenosti so sójou, ale so SÓJOVÝM TEXTURÁTOM. A v chuti je to nebetyčný rozdiel. Texturáty nekupujem, nie sú nič moc. Ale sója - strukovina, je úžasná. Chce len namáčať aspoň 12 hod, potom varím v papiňáku presne 40 min. Viac variť netreba, len kým je mäkká, inak by opäť stvrdla. Ale je to výborná surovina na pomazánky, šaláty, polievky, prívarky, fašírky, na zapekanie s inými ingredienciami...vyskúšaj;-):-D Uvidíš, že ti bude chutiť.;-):-D

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Terezko. Já tofu (po nedobrých zkušenostech se sójou) ještě nejedl. Ale vyprovokovala jsi mne. VYZKOUŠÍM. +BODÍK.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Teda, to som zvedavá...Tofu aj droždie milujem, takže pre mňa super receptík, ja toto vidím fakt prudko jedlé. (samozrejme aj treščia pečeň je pre mňa lahôdka)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Tofu jsem párkrát jedla a v této úpravě to musí být opravdu dobé.:yes:+

    Odpovědět

  • bazalka bazalka

    Tak já to tofu teda zkusím, slibuji, ale v lednici mám několik konzerviček tresčích jater. Co asi zvítězí ? Já už mám jasno. :-)):-))

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    už jsem uložila, ozkouším, jen co tofu zakoupím ;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Myslím, že by to bolo vžborné, ja na tento recept používam zeleninové, ale údené by dalo inú príchuť, myslím však, že dobrú, stálo by to za to vyskúšať.:-D

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    jj znám, přemýšlím, jaké by to bylo z toho uzeného, to i můj muž jí, přičemž je zapřísáhlý masožrout :-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Iljusa, a ja pozerám, čo to je črievko ? ;-):-D Ja tofu kupujem pravidelne, u nás dostať čisté, so zeleninou, pikantné, údené. Všetky sú :yes::-D

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Terezko - dovolila jsem si přidat pro BAZALKU pomazánku z tofu, je vynikající, všem doporučuji, chuťově je jako pomazánka z uzených šprotů. Věřím, že když ochutná (i ostatní) změní svůj názor na tofu.
    Jinak tobě patří můj bodík - vše z tofu miluji a doporučuji ;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    bazalko, AKO treščia pečeň, teda na spôsob trečšej pečene ... a pomazánka to nie je, podáva sa to na tanieri ako je to na obrázku, so zeleninou , chlebom alebo pečivom a je sa to vidličkou:-D NENATIERA sa to na chlieb:-D

    Odpovědět

  • bazalka bazalka

    Tresčí játra jsou z tresky. To je ryba. Ale ani v jedné ingredienci nic rybího nevidím. Ani vzhledově, podobnost čistě náhodná také nepřipadá v úvahu. Ale pomazánka to může být dobrá. Tofu zatím nesnáším, ale třeba se to touhle pomazánkou změní..;-):-)

    Odpovědět

Tématické fráze: tofu sýr pomazánka z uzeného tofu recepty 6611 recepty syr tofu úprava tofu syr tofu tofu recepty pomazanka z uzenych sprotu tofu recept rybí pomazánka s tofu tresčí játra úprava recepty na tofu pomazanky pomazanka z tresčích jater a tofu falešná pomazánka z tresčích jater ryba s tofu domácí vynikající tofu ryba tofu jak upravit treščí játra pomazánka z tresčích jater uprava treščích jater

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít