

Dipy ke grilovanému masu, zelenině
Suroviny
- Křenový:
- 1 zakysaná smetana
- 3 KL čerstvě nastrouhaného křenu
- 1 PL dijonské hořčice
- sůl
- Bylinkový:
- 1 bílý jogurt
- 1 větvička rozmarýnu
- 1 větvička tymiánu
- citrón
- sůl
- Česnekový:
- 2 PL zakysané smetany
- 1 PL bílého jogurtu
- 2 stroužky česneku
- sůl
- Kari:
- 1 zakysaná smetana
- 1 KL kari koření
- pomeranč
- sůl
- Ančovičkový:
- 2 PL majonézy
- 1 PL bílého jogurtu
- 2 filety ančoviček
- citrón
Postup přípravy receptu
Křenový: Do mističky dáme všechny ingredience a promícháme.
Bylinkový: Bylinky nasekáme najemno a vložíme do mističky k bílému jogurtu, zakápneme citrónem, osolíme a promícháme.
Česnekový: Do mističky dáme zakysanou smetany a bílý jogurt, prolisujeme česnek a osolíme, promícháme.
Kari: Do mističky dáme zakysanou smetanu, přidáme kari a sůl a zakápneme pomerančovou šťávou, promícháme.
Ančovičkový: Majonézu a jogurt dáme do mističky, přidáme nasekané ančovičky, zakápneme citrónem a promícháme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dipy ke grilovanému masu, zelenině
K receptu nejsou žádné komentáře.