Dipy ke grilovanému masu, zelenině

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

Křenový:
1 zakysaná smetana
3 KL čerstvě nastrouhaného křenu
1 PL dijonské hořčice
sůl
Bylinkový:
1 bílý jogurt
1 větvička rozmarýnu
1 větvička tymiánu
citrón
sůl
Česnekový:
2 PL zakysané smetany
1 PL bílého jogurtu
2 stroužky česneku
sůl
Kari:
1 zakysaná smetana
1 KL kari koření
pomeranč
sůl
Ančovičkový:
2 PL majonézy
1 PL bílého jogurtu
2 filety ančoviček
citrón

Postup přípravy receptu

  1. Křenový: Do mističky dáme všechny ingredience a promícháme.

  2. Bylinkový: Bylinky nasekáme najemno a vložíme do mističky k bílému jogurtu, zakápneme citrónem, osolíme a promícháme.

  3. Česnekový: Do mističky dáme zakysanou smetany a bílý jogurt, prolisujeme česnek a osolíme, promícháme.

  4. Kari: Do mističky dáme zakysanou smetanu, přidáme kari a sůl a zakápneme pomerančovou šťávou, promícháme.

  5. Ančovičkový: Majonézu a jogurt dáme do mističky, přidáme nasekané ančovičky, zakápneme citrónem a promícháme.

Komentáře k receptu Dipy ke grilovanému masu, zelenině

K receptu nejsou žádné komentáře.