Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosový taro dezert s tapiokovými perlami (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

29. 3. 2021 18:22

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 283 kJ / 785 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky61,20 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy53,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Trochu jsem si vyhrála a jednu hlízu nakrájela na plátky a vánočními formičkami vykrájela tvary. Pokud se rozhodnete taro vůbec nerozmačkávat nebo rozmačkat částečně, tak tu část, kterou nebudete mačkat, uvařte zvlášť v silně osolené vodě. (Asi jako na klasické přílohové brambory.) Má to podobný efekt, jako když osolíte těsto na kynuté buchty. Chuť jídla je zajímavější. Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko kokosové, fruktóza, vanilkové aroma, sůl, voda

TopRecepty.cz

Kokosový taro dezert s tapiokovými perlami (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kA7r