Kaše z kořene taro (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Suroviny

hlízy taro (kolokázie jedlá)
horké rostlinné mléko
sůl
mletý kmín
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hlízy okrájíme v rukavicích, kvůli možné alergické reakci. Opláchneme je, nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka, cca 20 minut, stejně jako bychom vařili brambory. Spolu s horkým rostlinným mlékem vyšleháme v hladkou kaši. Osolíme, opepříme, okmínujeme. Zašleháme.

  2. Použijeme stejně jako klasickou bramborovou kaši. Já jsem zkombinovala v rychlý oběd se sterilovaným hráškem a lahůdkovým tofu.

Komentáře k receptu Kaše z kořene taro (Dělená strava podle LK - Kytičky)

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Další inspirace

Přidat podobné recepty