Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák se šunkou, sýrem a chřestem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, plus úprava květáku)

6. 6. 2021 07:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 584 kJ / 1 096 kcal
Bílkoviny68,40 g
Tuky84,12 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,99 g
Sůl2,60 g
Sacharidy14,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle webu, prima.fresh.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jurgen.k

7. 6. 2021 16:08

Eja57: Zdravím :), ne ne vůbec to není v tom, ale že mám intolerance laktózy a proto se snažím do receptů pokud to jde dávat vše bez laktózy ... A samozřejmě tak povzbudit ostatní co mají tento problém, že jde i vařit stejně :-):yes:

Eja57

6. 6. 2021 12:42

Mohu se zeptat proč smetana bez laktozy? Není to v dietnich receptech...Ma to nějaký důvod? Třeba že se při zapékani chová jinak?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, gorgonzola, šunka, vejce, chřest zelený, rajče cherry, smetana zakysaná, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Zapečený květák se šunkou, sýrem a chřestem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3zwQ