Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eja57 Eja57

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 450 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny87,25 g
Tuky70,37 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy16,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka osolíme a na pánvi na oleji chvilku orestujeme. Přidáme cibuli najemno a ještě chvíli necháme na pánvi. Krok 2: Obsah pánve přesuneme do zapékací misky, přidáme pepř, kousek másla a zakryté vložíme do trouby na 170 st. Krok 3: Občas zkontrolujeme, ev. podlijeme, přeléváme výpekem. Pečeme do měkka. Ke konci můžeme přidat malá koktejlová rajčátka. Krok 4: Pokud jsme neměli kuchyňsky upravený tedy vykostěný hřbet, tak před podáváním vykostíme.
Podáváme s přílohou a trochou sosu s pepřem.

Zveřejněno 26. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RZlO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RZlO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hřbet králičí, cibule, pepř, sůl, olej, máslo, máslo, brambory rané

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu