Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 933 kJ / 1 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,81 g |
Tuky | 102,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 76,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme směs z koření, sójovky, oleje a medu, žebra v ní důkladně obalíme a necháme marinovat alespoň do druhého dne. Druhý den pečeme na 150°C cca hodinu a půl, dokud žebra nejsou měkká.
Krok 2: Na posledních 10 minut potřeme vrch žeber sladkou chilli omáčkou (kupuji u Vietnamce) a necháme dopéct.
Zveřejněno 29. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená žebírka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nL9p
Moje poznámka
Uzená žebírka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nL9p
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 8 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 8 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 10 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 10 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 11 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 11 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 11 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 12 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 12 hodinami
Suroviny:
žebra uzená,
koření,
med,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
omáčka chilli sladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.