Plněná vepřová panenka

Daniella O. Kuchařka:

Doba přípravy: 45 minut PT0H45M 6 porcí Vepřové maso 14 názorů

516
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Suroviny

2 kusy veprove panenky
sunka Prosciutto
listy cerstveho mladeho spenatu
syr Ricotta
nakladany zeleny pepr
grape rajcatka
cesnek
cerstva bazalka
susena bazalka
sul
pepr
olivovy olej
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Panenky odblanime a rozrizneme na plat.

  2. Takto pripravene maso osolime, opeprime cerstve mletym peprem a posypeme susenou bazalkou.

  3. Dale poklademe platky sunky Prosciutto, listy spenatu a pomazeme syrem Ricotta, do ktereho jsme zamichali kulicky nakladaneho zeleneho pepre.

  4. Zavineme a zajistime paratky.

  5. Na olivovem oleji zprudka opeceme ze vsech stran.

  6. Kdyz je maso zatazene a opecene do zlate barvicky, podlijeme asi deci a pul vody a nechame jeste 20 minut tahnout.

  7. Kdyz je maso mekke, vyndame, odstranime paratka a nakrajime na platky.

  8. SALAT: Mala rajcatka rozkrajime na poloviny, osolime a opeprime.

  9. Na male panvi rozpalime olivovy olej a pridame zhruba 5 strouzku cesneku nakrajeneho na platky.

  10. Nechame pouze rozvonet.

  11. Smes nechame vychladnout.

  12. Studeny olej s cesnekem pridame k rajcatkum a promichame s nasekanou cerstvou bazalkou.

    Jako priloha se hodi testoviny, ale nam to nejvice chutna s varenym bramborem prelitym vypecenou stavickou.

Poznámka

Recept jsem zaslechla v televizi. Paradoxne to bylo v poradu " Hadej, kdo jsem"......:))) . Jidlo nam moc zachutnalo, tak se chci o recept podelit a doufam, ze bude chutnat i vam.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná vepřová panenka

  • Colombo65 Colombo65

    Krásné foto ;-);-);-)

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.(autorka receptu)

    Chocolate, moc dekuji, od tebe, jako od zkusene kucharky pochvala tesi dvojnasobne :-8:-K. Moc si toho vazim.

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Danielko:-K, Tvůj recept jsem měla v plánu na neděli, ale dnes jsem koupila krásnou panenku, takže volba byla jasná.
    Bylo to výborné, do ricotty jsem přidala trochu strouhaného parmazánu.Salát je fantastický, jako přílohu jsem dala bagetku.
    Děkuji za recept a rozhodně jsem nedělala naposledy.

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :-p:yes: moc pěkné:yes::-K

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka

    Dani, pěkně barevné papáníčko:yes:

    Odpovědět

  • Romario Romario

    paráda, krásné foto.:yes::-)

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.(autorka receptu)

    Vsem moc a moc dekuji za mile komentare a jsem rada, ze se recept libi:-K:-K:-K.

    Odpovědět

  • maris maris

    Dani, krásný recept i fotky :yes::-)+

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

  • Bibinka Bibinka

    Danielko, to je moc pěkný recept a u nás by chutnal zaručeně, tak máš ode mne 5.bodík:yes:

    Odpovědět

  • Fantom Fantom

    Danielko, prostě super:yes:;-)+

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    lákavý receptík,plný chutí a vůní:-8 doplněný krásnými fotečkami,zasluhuje jednoznačně další bod;-):yes::-K
    už si znamenám,co nejdříve vyzkouším:yes:;-)

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Dani:-K, krásný recept i podání.Veškeré ingredience máme moc rádi a já slibuji, že brzy uvařím.Bodík dávám předem;-)..

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Danko, to nemá chybu, moc hezké provedení receptu:-):yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo