Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,03 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání. Krok 2: Přidáme provensálské koření, mletou papriku, chvilku ještě opékáme, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nakrájené papriky a podusíme. Nakonec přidáme nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Jak naložit s úrodou paprik. Možností je více, vyberte si
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Moje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 3 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín drcený,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
mouka hladká
Komentáře (4)