Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,03 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání. Krok 2: Přidáme provensálské koření, mletou papriku, chvilku ještě opékáme, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nakrájené papriky a podusíme. Nakonec přidáme nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Jak naložit s úrodou paprik. Možností je více, vyberte si
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Moje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 4 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 7 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 17 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 24 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 58 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín drcený,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
mouka hladká
Komentáře (2)