Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,14 g |
| Tuky | 18,90 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kedlubnu nastrouháme na hrubo, jemně osolíme a vymačkáme přes sitko. Scedíme od zbytečné vody, aby pomazánka nebyla příliš tekutá.
Krok 2: Do hlubší misky dáme nastrouhanou kedlubnu, nadrobno nakrájená vařená vajíčka, přidáme nakrájené malé kousky šunky, žervé a pokapeme olejem a citronovou šťávou. Smícháme dohromady.
Krok 3: Nakonec přidáme nasekanou petrželku a necháme alespoň půl hodiny odležet v chladu. Podáváme na topinkách.
Zveřejněno 16. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová pomazánka s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1x8R
Moje poznámka
Kedlubnová pomazánka s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1x8R
Nejnovější recepty
Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Poctivá zelňačka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Batátový krém se špetkou kari
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barončiny řezy
knihomolka před 18 minutami
Ovesné lívanečky bez droždí
[email protected] před 22 minutami
Dvojctihodné koláčky
v.heinrichova před 1 hodinou
Řecký plněný lilek papoutsaki
MarAvel před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
Merylas před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 2 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Susanna před 2 hodinami
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 3 hodinami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 3 hodinami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 4 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
vejce,
šunka,
sýr žervé,
sůl,
topinka
Komentáře (1)