Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,14 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 10,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kedlubnu nastrouháme na hrubo, jemně osolíme a vymačkáme přes sitko. Scedíme od zbytečné vody, aby pomazánka nebyla příliš tekutá.
Krok 2: Do hlubší misky dáme nastrouhanou kedlubnu, nadrobno nakrájená vařená vajíčka, přidáme nakrájené malé kousky šunky, žervé a pokapeme olejem a citronovou šťávou. Smícháme dohromady.
Krok 3: Nakonec přidáme nasekanou petrželku a necháme alespoň půl hodiny odležet v chladu. Podáváme na topinkách.
Zveřejněno 16. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová pomazánka s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1x8R
Moje poznámka
Kedlubnová pomazánka s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1x8R
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 56 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
vejce,
šunka,
sýr žervé,
sůl,
topinka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.