Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 535 kJ / 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 22,35 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 169 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškerou zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na hranolky. Přendáme do velké mísy, kde rovnoměrně obalíme v olivovém oleji, osolíme a opepříme.
Krok 2: Poklademe na pečicím papírem vyložený plech a pečeme při minimálně 240 °C dozlatova.
Krok 3: Než se hranolky upečou, připravíme dresink ze zakysané smetany, najemno nastrouhaných sterilovaných okurek i sušeného kopru, a podle potřeby dále dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 7. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové hranolky se smetanovým dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKXg
Moje poznámka
Zeleninové hranolky se smetanovým dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKXg
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 11 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 36 minutami
Žitný chléb
janatka před 44 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 47 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 53 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 57 minutami
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
řepa červená,
batáty,
olej olivový extra virgin,
pepř čtyř barev,
sůl mořská,
smetana zakysaná,
okurky sterilované,
kopr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.