Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový chléb z Jizerky v domácí pekárně

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 60 min

180 min (120 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 4. 2022 17:47

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 713 kJ / 2 322 kcal
Bílkoviny38,25 g
Tuky47,00 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy429,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nechávám chladnout většinou přes noc, ráno krájím porce do sáčků a ihned dávám do mrazáku. Pak už jen vytáhnu, kolik potřebuji a nechávám rozpéct v troubě do křupava.

Z Jizerky jsem naprosto nadšená, chléb nakynul daleko více, než za použití chlebové směsi Doves Farm, určitě budu zkoušet další tipy bezlepkového pečiva, chce to trénink. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: jizerka, voda, olej rostlinný, droždí sušené, cukr, kmín mletý, sůl

TopRecepty.cz

Bezlepkový chléb z Jizerky v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XmNm