Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerový řízek bez předvaření

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

26. 7. 2022 19:31

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie635 kJ / 152 kcal
Bílkoviny8,10 g
Tuky1,62 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 497 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy14,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

6. 8. 2022 15:01

magdalenka: Moc děkuji, zůstane mu celerová vůně a po dodělání je jak máslíčko měkoučký.:-K:-K

magdalenka magdalenka

5. 8. 2022 14:37

Ja som na smažený zeler akosi zabudla, ani neviem, prečo...roky som nerobila...poznám predvarený, tvoj spôsob je určite lepší. Vďaka.

Jaromira18 Jaromira18

5. 8. 2022 13:07

Moc ti děkuji, já ho dělám často, vždy se strašně přejíme. Usmažím ho hodně a pak ho celý den jím studený. Ještě jednou moc děkuji.:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 8. 2022 19:05

Jaruško mňam,dělám ho stejně jako ty:-8Celer i květák nám chutná vice než předvařený:-QUž jsme ho dlouho neměli:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: celer, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Celerový řízek bez předvaření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68oYV