Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 331 kJ / 3 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
Tuky | 130,77 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 536,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.
Krok 2: Všechny sypké suroviny dáme do mísy a promícháme. Přidáme tekuté suroviny a ušleháme ručním šlehačem.
Krok 3: Těsto nalijeme do připravené formy.
Krok 4: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí.
Krok 5: Necháme vychladnout a pak vyklopíme.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Moje poznámka
Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp96z
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 47 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 1 hodinou
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 3 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
mléko,
kakao holandské,
skořice mletá,
perník,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (6)