Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 043 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,97 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 12,46 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Moje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
guláš z mletého masa,
guláš s mletým masem,
rasca,
vaříme kočkám,
drvená rasca,
mletá rasca,
guláš mleté maso,
co je rasca,
hovězí mleté maso,
guláš z mletého,
mlete maso gulas,
mlete hovezi,
mleté hovězí recept,
rasca mleta,
gulas z mletyho masa,
hovězí guláš z mletého masa,
mleté hovězí maso,
mleté hovězí maso recept,
co je mletá rasca,
co to je mletá rasca
Suroviny:
maso hovězí,
maso mleté mix,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón,
protlak rajčatový,
mouka hladká
Komentáře (2)