Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,19 g |
| Tuky | 2,12 g |
| Vláknina | 14,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 427 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 75,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Řepu tence okrájíme a opláchneme. Mrkev umyjeme kartáčkem pod tekoucí studenou vodou, jablka a citón pořádně umyjeme.
Krok 2: Mimo citronu vše nastrouháme na velkých slzách.
Krok 3: Zálivku uděláme zvlášť. V troše vody rozmícháme med, špetku soli, citronovou šťávu a dolijeme zbytkem vody. Zelenina nasákne a je ještě šťavnatější. Navíc je úžasně osvěžující napít se provoněné šťávy.
Zveřejněno 3. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatý mrkvovo řepný salát s jablky a citrónem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW19M
Moje poznámka
Šťavnatý mrkvovo řepný salát s jablky a citrónem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW19M
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 43 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 1 hodinou
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
mrkev,
řepa červená,
jablko,
citron,
sůl,
med,
voda
Komentáře (3)