Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 471 kJ / 2 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,44 g |
| Tuky | 19,60 g |
| Vláknina | 154,04 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 428,11 g |
Postup přípravy
Varíme, pokým sa rajčiny nezačnú rozpadať, asi 5 minút. Krok 4: Pridáme parmezán a miešame, kým sa neroztopí.
Ak sa bude zdať omáčka veľmi hustá, pridáme troška vody. Krok 5: Pridáme špenát a miešame, kým nezvädne. Nakoniec dosolíme podľa chuti.
Zveřejněno 13. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté bílé fazole se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gPM
Moje poznámka
Šťavnaté bílé fazole se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gPM
Nejnovější recepty
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 8 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 7 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 7 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 8 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 9 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 12 hodinami
Suroviny:
česnek,
olej olivový,
rajče,
fazole bílé,
voda,
koření oregáno sušené,
pepř mletý,
sůl,
špenát čerstvý,
parmazán
Komentáře (1)