Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený lilek z Albert magazínu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

5. 6. 2015 15:57

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Nutriční hodnoty

Energie959 kJ / 229 kcal
Bílkoviny8,17 g
Tuky1,28 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 934 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy42,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zaujal mne recept v novém Albert magazínu a protože mám lilek moc ráda, vyzkoušela jsem a opravdu jsem si moc pochutnala :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mysulka

6. 6. 2015 20:19

:yes: moc pěkné:-K

JanaDorazinova

5. 6. 2015 17:53

MarcelaPa:;-) Zkus. Já ho mám ráda obecně, ale fakt to byla lahůdka :-)

MarcelaPa

5. 6. 2015 17:45

Jani, také jsem v magazínu na něj koukala a líbil se mi, uvažovala jsem o něm, tak teď už mám jasno.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený lilek recepty zapečený lilek lilek recepty pečené lilky albert albert zapečený lilek s rajčaty zapékaný lilek albert zapečený lilek s rajčaty albert zapečené lilky albert lilek rajcata albert recept recept z magazinu albert na hermelín recepty lilek lilek s chilli a se skořicí albert nový magazín recept na zapečený lilek albert recept lilek rajče albert magazín červen albert recepty lilky zapečenlileks passatou zapečený lilek s kozím sýrem albert magazin novy

Suroviny: lilek, olej olivový, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová, skořice, rajče loupané, nať petrželová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečený lilek z Albert magazínu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JRYl