Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce
Kombinace baby karotky a mladé kedlubny přímo láká k jarnímu hodování. Můžete zůstat u bezmasé varianty pouze s přílohou vařených brambor. Nebo touto zeleninovou směsí doplňte maso pečené na česneku. Každopádně si pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 592 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 63,44 g |
Vláknina | 20,21 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 49,34 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2023 20:22
Anna Kocikova: Děkuji, mám zeleninu ráda v jakékoli úpravě Měj se moc hezky
3. 5. 2023 20:19
Z dostupných surovin moc velká dobrota
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 7 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 58 minutami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 3 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Suroviny: slanina, máslo, cibule, česnek, kedlubna, karotka baby, vývar masový, máslo, mouka hladká, majoránka, sůl, petrželka
Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYMjE
2 názory