Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku

Na ovocném koláči s máslem vonící drobenkou si nemusíte pochutnávat pouze v létě! Pokud nemáte čerstvé drobné ovoce, můžete sáhnout do mrazáku pro zásobu z léta. Příprava koláče je velice jednoduchá, na stole může být bleskově.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 5. 2023 08:03

Suroviny pro 1 plech

1 plech

hrnek 150 ml

Nutriční hodnoty

Energie22 734 kJ / 5 434 kcal
Bílkoviny91,37 g
Tuky206,54 g
Vláknina19,55 g
Cholesterol 712 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy792,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je ze sešitu receptů po mamince. Ovoce můžeme použít dle sezóny čerstvé, potřebovala jsem místo v mrazáku a použila jsem mražené z domácí úrody. Měla jsem dvě 350 ml krabičky, meruňky a jahody. Do drobenky lze přidat kokos, skořici nebo nastrouhané oříšky, podle použitého ovoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, vejce, olej slunečnicový, ovoce, mouka hrubá, máslo, cukr krupice, pudink vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6ymJ