Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vodňanské hovězí žížalky

Snadné a rychlé masové nudličky jsou skvělým obědem či večeří v uspěchaném dni. Tento recept přináší restované hovězí nudličky s dušenými houbami a kousky nakládaných okurek. Jako příloha se jistě skvěle hodí třeba houskový knedlík.

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 6. 2023 07:21

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 643 kJ / 632 kcal
Bílkoviny89,95 g
Tuky15,56 g
Vláknina14,07 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,70 g
Sacharidy28,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept z retro kuchařky je Vodňanská roštěná, upravený a uvařený podle přání vnučky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso, sůl, pepř mletý, kmín drcený, mouka hladká, sádlo, cibule, houby mražené, okurky sterilované, pasta sardelová, vývar masový

TopRecepty.cz

Vodňanské hovězí žížalky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2Vw3